Rail ::|:: Modelspoor op zijn best - Deelnemers

Deelnemers

Modelspoorteam De Maaslijn;

LA FRANCE DU SOLEIL

De fraai vormgegeven modelspoorbaan LA FRANCE DU SOLEIL van het modelspoorteam de Maaslijn brengt U in zonnige sferen in zuid Frankrijk. Op de baan rijden Franse treinen in grote diversiteit. Een echte uitnodiging om daar naar toe te gaan en een reis per trein te maken. De baan kent twee hoofdthema´s. De Ligne de Tende en de Chemin de Fer du Vivarais. Voor velen zijn dit onontdekte stukken Frankrijk. Een modelspoorbaan met normaal- en smalspoor en een heel bijzondere brug. De baan heeft verlichting met de sterkte van de zuid Franse zon.

Op de baan komt U treinen tegen met aansprekende namen als " Le Mistral", "Rouget de l'Isle", "Le Ventadour" en "La Puerte del Sol". Het treinverkeer wordt geregeld met origineel Franse seinbeelden. Het hoofdspoor heeft over de volle lengte bovenleiding volgens het Franse voorbeeld. De achtergrondfoto's versterken de thema's op de baan. De computerbesturing zorgt in combinatie met 2 schaduwstations voor afwisselend treinverkeer. De grote spiraal, waarin de treinen zowel naar boven en als naar beneden rijden, trekt veel bekijks.

Wijn en lavendel staat voor zuid Frankrijk. Dat vindt u dan ook terug in de details op de baan. Ook ziet de Franse motorpolitie op een hoek van de straat en wordt Jeux de Boules gespeeld in de schaduw van bomen. Bijna alles op deze baan is met de hand gebouwd met behulp van tekeningen, foto's en verkenning ter plekke.

Website:
http//:www.demaaslijn.com

« Terug naar overzicht

Pak nu € 2,00 korting!

Download de kortingsbon