Rail ::|:: Modelspoor op zijn best - Deelnemers

Deelnemers

Modelbus.nl

Modelbus.nl

Bij Modelbus.nl verkopen wij (vaak exclusief) busmodellen in alle maten voor verzamelaars en hobbyisten van gerenommeerde fabrikanten zoals: Rietze Automodelle o.a. bussen van Connexxion, Arriva, Breng, Qbuzz, R-Net, HollandOto miniaturen met een accent op de modellen van VDL o.a. Veolia, en de Futura touringcar, AWM Automodelle waar wij exclusieve modellen van Qbuzz Groningen, Qlink en Connexxion laten maken. VK-Modelle met een uitvoering van de Arnhemse Trolleybussen. Van ACC Starline verkopen wij de Oostenrijkse Postbussen van de ÖBB. OteroScaleModel levert de Spaanse Pegaso modellen uit vroegere jaren.

Modelbus.nl verkoopt exclusief in Nederland de HB-Models 1:43,van Nederlands historisch Openbaar Vervoer

HB Model verkoopt modellen van Nederlands Openbaar Vervoer in schaal H0 1:87 in resin. Handgemaakt en in d ekleuren van het toenmalige openbaar vervoer. Van Crossley tot MB200 met alles van wat daar tussen zit. Kijk op de catalogus https://user-122370444.cld.bz/HB-Model-catalogus-2018.
Samen in de stand van Modelbus.nl en Vel;dbaanshop.nl na jaren weer terug op RAIL.

Veldbaanshop.nl laat de veldspoor historie herleven
Veldspoor was in vroegere jaren ook in ons land veel te zien en werd vooral in de industriële sector gebruikt. Steenfabrieken, turfoverslag bedrijven, zand- en grindhandel en anderen maakten gebruik van de transportmogelijkheden via het veldspoor. Veldbaanshop.nl laat deze historie op de modelspoorbaan herleven door een vrijwel compleet veldspoor programma aan te bieden (spoor H0f, schaal 1:87, spoorwijdte 6,5 mm), met daarbij alles voor weatheren, verf, scenery en bouwpakketten.

Website:
http://www.modelbus.nl

« Terug naar overzicht

Pak nu € 2,00 korting!

Download de kortingsbon