Rail ::|:: Modelspoor op zijn best - Deelnemers

Deelnemers

Marnan

Sinds 2009 zijn wij aanwezig op de modelspoorbouw markt in Nederland. We zijn opgestart vanuit het idee dat er te vaak te hoge prijzen voor tweedehands modelspoorbouwartikelen gevraagd wordt. Een hobby moet leuk en betaalbaar blijven, zo is het motto van MARNAN.eu.  Wij verkopen modeltreinen en allerlei artikelen die met de hobby modeltreinen te maken hebben, zoals boeken, scenery, rail en toebehoren.

Onze artikelen verkopen dat via onze Webshop en fysiek op beurzen en evementen. Dit voor wat meer persoonlijk contact. Hierdoor bereiken we door onze aanpak een zeer groot publiek in modelspoorminnend Nederland. MARNAN.eu gaat binnenkort ook nieuwe artikelen verkopen. De doelstelling is om beste kwaliteit-webshop van Nederland te worden in zowel tweedehands als nieuwe artikelen.

Heeft u besloten dat u een gedeelte of uw gehele collectie wilt verkopen, dan kan dat! Neemcontact met ons op over de mogelijkheden of kijk bij inkoop modeltreinen.

Waarom bij MARNAN.eu bestellen?

Webshop met het meeste aanbod in tweedehands modelspoorbouw;Uitgebreid en gespecialiseerd assortiment verscheidene merken;Voor 16 uur besteld op werkdagen morgen in huis;Aflevering met handtekening voor ontvangst alleen op uw huisadres;Schokbestendige verpakkingswijze met oog op onze natuur;Duidelijke productinformatie en heldere scherpe foto's;Thuiswinkel WaarborgOnafhankelijke recensie via Wugly.nlDiverse betaalmogelijkheden: iDeal – Paypal – Overschijving – Rembours;Goede garantie bepalingen, niet goed is geld terug! Binnen 2 werkdagen altijd reactie op uw vraag of opmerking via ons contactformulier.

Account aanmaken

Als u nu een account aanmaakt en u zich inschrijft op de nieuwsbrief, blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en producten.
Ook kunt u ons terugvinden op Twitter en Facebook.

Adres:
MARNAN.EU Modelspoorbouw
Sint Josephstraat 16
4702 CW ROOSENDAAL

Website:
http://www.marnan.eu

« Terug naar overzicht

Pak nu € 2,00 korting!

Download de kortingsbon