Rail ::|:: Modelspoor op zijn best - Deelnemers

Deelnemers

iTrain

iTrain biedt een eenvoudige oplossing om uw modelbaan met de computer te besturen, vooral als u alleen gedeelten van de baan wilt automatiseren en de rest zelf wilt bedienen. Automatische blokbeveiliging voorkomt bijvoorbeeld botsingen en u bepaalt zelf welke trein handmatig en welke volledig automatisch volgens een geselecteerde route bestuurd wordt.

Moderne softwaretechnieken maken het mogelijk om het programma te draaien op alle gangbare besturingssystemen zoals Windows, Mac OS X en Linux. Client/Server-architectuur maakt het mogelijk om extra computers te gebruiken als extra overzichten of bedieningselementen. Het schakelbord is traploos in te zoomen en heeft de mogelijkheid om een extra overzicht van de totale baan ernaast te zetten. Ook kunnen extra tabbladen aangemaakt worden om de baan op te splitsen.

Het is niet nodig om lang te studeren om iTrain te kunnen gebruiken. Begin met de baan te tekenen en koppel daarna de seinen en terugmelders aan de blokken en geef de wissels tussen de blokken aan. Dat is al voldoende voor automatische blokbeveiliging. Een route definiëren is vervolgens niet meer dan de volgorde van de blokken kiezen, maar uitgebreidere mogelijkheden zijn ook mogelijk. In het geval van een modern systeem als de ECoS of de Central Station 1 en 2, zal iTrain alle locomotieven inclusief functies importeren, zodat u nog sneller aan de slag kunt.

Adres:
Gjalt de Jongstraat 23
9204 LH
DRACHTEN

Website:
http://berros.eu/itrain

« Terug naar overzicht

Pak nu € 2,00 korting!

Download de kortingsbon